Title Image

Over Mij

Vriendelijk & meedenkend

Mijn passie deel ik graag

Welkom op mijn  site, ik ben Ellen van Asten – van der Welk, geboren en woonachtig in Doornenburg.

Na mijn schoolperiode ben ik gaan werken in de food business en daarbij heb ik veel ervaring opgedaan in bedrijfscatering en het verzorgen van buffetten. In januari 2016 ben ik gestart met GoodFood Ellen.

Ik ben pas tevreden als u dat ook bent, voor mij betekent dit: verse bereiding, advies bij u thuis, werken op maat, bezorging aan huis, met aandacht bereid en oog voor detail, zorgvuldig ingekocht met aandacht voor de kwekers, verbouwers en leefomgeving en natuurlijk last but not least hygiënisch.

Door mijn ruime ervaring kan ik naast het vaste assortiment een ruime mate  van maatwerk leveren.

GoodFood Ellen
Ellen van Asten - Catering GoodFood Ellen
Bij elke gelegenheid hoort een geweldige catering, ik help u graag!

Neem contact met mij op

Het leveren van top kwaliteit, service gerichtheid en leveringsbetrouwbaarheid staan bij mij hoog in het vaandel maar daarnaast is communicatie natuurlijk erg belangrijk.

Wilt u weten wat ik voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met mij op.